Houtkachels en inbouwhaarden Stûv 6

Stûv 6

Houtkachels en inbouwhaarden Stûv 6

Het gamma van de Stûv 6 lage kachels en inbouwhaarden, die zowel een ruim zicht op het vuur als op de compactheid bieden, kan gemakkelijk worden geïnstalleerd in elk type van interieur. De Stûv 6 kan een inbouwhaard van de vorige generatie vervangen, uw openhaard ten volle benutten of vrijstand geplaatst worden. De Stûv 6 zal u helpen om te evolueren naar een performantere en milieuvriendelijkere oplossing. Deze haarden zijn esthetisch, ecologisch en zuinig en ze verrijken uw leefruimte met een nuttig, authentiek en levend element: het essentiële vuur.

Ontdek de Stûv 6 familie

De Stûv 6-H houtkachel

Betaalbaar, een gemakkelijke installatie, nieuwe opties. De Stûv 6-H houtkachel is toegankelijk voor iedereen: ontworpen voor kleinere ruimtes die minder vermogen verwachten en energiezuinige huizen. Deze houtkachel is klein van formaat, laag in zowel vermogen als prijs.  Een geweldig comfort met respect voor het milieu.

De Stûv 6-H houtkachel

De Stûv 6-in inbouwhaarden op hout

De Stûv 6 inbouwhaard biedt een mooi en breed zicht op het vuur door zij  gebogen randen. Tegelijkertijd is het een zeer compacte inbouwhaard die kan geplaatst worden in elk type schouw. Wilt u uw inbouwhaard van de vorige generatie vervangen of uw openhaard ten volle benutten, dan kunt u met de Stûv 6 evolueren naar een performantere en milieuvriendelijke oplossing. Deze inbouwhaard is esthetisch, ecologisch en zuinig en ze verrijkt uw leefruimte met een nuttig, authentiek en levend element: het essentiële vuur.

De Stûv 6-in inbouwhaarden op hout

Stûv 6 ?

De Stûv 6 dankt zijn naam aan de kenmerkende vorm van zijn binnenprofiel. De ontwerpers van Stûv hebben gezocht naar de meest efficiënte vorm voor een natuurlijke circulatie van de luchtstromen. Het zichtbare resultaat, dat de complexiteit van de techniek verbergt, is een vorm die we allemaal kennen: de 6.

Stûv 6 ?

Materialen van hoge kwaliteit – duurzaam en prestatiegericht

De verbrandingskamer is van gietijzer. Dit materiaal garandeert een hoge hittebestendigheid terwijl het de prestaties maximaliseert. Gietijzer is ook schokbestendig, tijdloos en het kan gevormd worden tot verschillende volumes in dienst van de techniek.

Materialen van hoge kwaliteit – duurzaam en prestatiegericht

Prestaties, voor op hun tijd

Met zijn hoge rendement en zijn uiterst beperkte uitstoot van fijne deeltjes is de Stûv 6 performanter dat de Ecodesign-norm oplegt in 2022. Vervangt u uw inbouwkachel van de vorige generatie door een Stûv 6, dan verbruikt u 2 maal minder hout en mag u de hoeveelheid vervuilende uitstoot delen door 25. Voor dezelfde warmte en een groter gebruiksplezier ...

Prestaties, voor op hun tijd
E-Catalogus

E-Catalogus

Bekijk de brochure van de gamma Stûv 6-in

Online doorbladeren of downloaden
Creaties

Creaties

Ontdek de fotogallerij met Stûv-realisaties op Pinterest

Bekijk de foto's
Verkoopspunten in uw regio

Verkoopspunten in uw regio

Vind een Stûv-dealer in uw buurt